Denkt u zich in een van de functies omschreven op onze vrijwilligerspagina of met een stageplek nuttig te kunnen maken voor de Voedselbank? Of heeft u kwaliteiten die hier niet staan omschreven maar waarvan u denkt dat de Voedselbank er gebruik van zou kunnen maken?

Gebruik het onderstaand aanmeldingsformulier dan om u dit aan te geven. De reguliere werkzaamheden worden uitsluitend van maandag- t/m vrijdagochtend verricht. Op zaterdag vinden er incidenteel winkelacties plaats. Huidige klanten kunnen zich niet aanmelden als vrijwilliger. Ex-klanten zijn van harte welkom!

Met iedere vrijwilliger wordt een overeenkomst afgesloten, tevens is er een collectieve ongevallenverzekering afgesloten.

Uw voor- en achternaam:*

Uw email:*

Uw telefoonnummer:

Ik heb interesse in de volgende taak (meerdere opties mogelijk):*
AdministratieChauffeurCoördinatieHuishouding en onderhoudInpakkenIntakesOnderhoud / technische dienstOnline en social mediaStageplekSupermarkt actiesGeen voorkeurAnders

Ik ben beschikbaar op de volgende dagen (meerdere opties mogelijk):*
Maandag van 09:00 – 12:00 uurDinsdag van 09:00 – 12:00 uurWoensdag van 09:00 – 12:00 uurDonderdag van 09:00 – 12:00 uurVrijdag van 09:00 – 12:00 uurZaterdag variabelVariabelAnders

Hier graag uw bovenstaande keuzes toelichten en/of eventuele extra informatie vermelden:

* = verplichte velden

* = verplicht veld