Denkt u zich in een van de functies omschreven op onze vrijwilligerspagina of met een stageplek nuttig te kunnen maken voor de Voedselbank? Of heeft u kwaliteiten die hier niet staan omschreven maar waarvan u denkt dat de Voedselbank er gebruik van zou kunnen maken?

Gebruik het onderstaand aanmeldingsformulier dan om u dit aan te geven. De reguliere werkzaamheden worden uitsluitend van maandag- t/m vrijdagochtend verricht. Op zaterdag vinden er incidenteel winkelacties plaats. Huidige klanten kunnen zich niet aanmelden als vrijwilliger. Ex-klanten zijn van harte welkom!

Met iedere vrijwilliger wordt een overeenkomst afgesloten, tevens is er een collectieve ongevallenverzekering afgesloten.

  Uw voor- en achternaam:*

  Uw email:*

  Uw telefoonnummer:

  Ik heb interesse in de volgende taak (meerdere opties mogelijk):*

  AdministratieChauffeurCoördinatieHuishouding en onderhoudInpakkenIntakesOnderhoud / technische dienstOnline en social mediaStageplekSupermarkt actiesGeen voorkeurAnders

  Ik ben beschikbaar op de volgende dagen (meerdere opties mogelijk):*
  Maandag van 09:00 – 12:00 uurDinsdag van 09:00 – 12:00 uurWoensdag van 09:00 – 12:00 uurDonderdag van 09:00 – 12:00 uurVrijdag van 09:00 – 12:00 uurZaterdag variabelVariabelAnders

  Hier graag uw bovenstaande keuzes toelichten en/of eventuele extra informatie vermelden:


  * = verplichte velden

  * = verplicht veld