Radio 538 komt met ‘Missie 538’ in actie voor de voedselbank.

Van 14 tot en met 18 december zetten de dj’s van 538 alles op alles om zoveel mogelijk mensen te helpen. In Nederland leven bijna één miljoen mensen onder de armoedegrens. De voedselbanken helpen Nederlanders die het zelf even niet redden door ze tijdelijk te voorzien van voedselpakketten. Door het coronavirus is het aantal mensen dat de voedselbank nodig heeft gestegen en daarom is het de missie van 538 om te helpen. De actie wordt gehouden van 14 tot en met 18 december 2020.

Missie 538

Er worden vier teams samengesteld voor Missie 538: Team Ochtendshow met Frank Dane, Team Wietze, Chris en Klaas, Team Coen en Sander en Team Barend en Mart. Samen met de vrienden van de shows, artiesten, collega’s voor én achter de schermen en ambassadeurs van de voedselbank, gaan de 538-dj’s o.a. leuke, gekke, bizarre en grappige uitdagingen aan om zoveel mogelijk geld op te halen voor de voedselbank. Ze gaan het land in, op zoek naar mooie en bijzondere verhalen.

Favoriete plaat

Luisteraars kunnen een bod uitbrengen om hun favoriete plaat op de radio te krijgen en bepalen dus wat Radio 538 die week draait. Ook platen die normaliter niet op 538 gedraaid worden. ‘Missie 538’ gaat een bijzondere radioweek worden: alles voor de voedselbank.

Alleen doneren kan ook

Als u naar aanleiding van de actie alleen eten wilt doneren voor onze Voedselbank West-Friesland kan dat natuurlijk ook. We hebben met name behoefte aan langer-houdbare producten. Als u wilt weten wat precies kunt u het beste telefonisch contact met ons opnemen. We zijn van maandag- tot vrijdagochetnd bereikbaar onder nummer 0229- 504 821 of stuur een contact bericht via deze website.